> Sisustus

Sisustus

Uutta ilmettä kotiin uusilla sisustuselementeillä

Askon jatkuvasti uusiutuva ja vaihtuva sisustustuotteiden valikoima tarjoaa nopean ja helpon keinon muuttaa kodin ilmettä käden käänteessä.

Ihana koti on asukkaidensa näköinen.               

Oma koti rakennetaan aina suurella sydämellä ja erityisellä lämmöllä.

Sisustus valitaan aina omien mieltymysten mukaan, niin että se ilahduttaa yhä uudelleen ja uudelleen. 

Kaunis koti koostuu itselle tärkeistä yksityiskohdista. Kodin sisustus voi olla tarkkaan harkittuja yksityiskohtia jotka pysyvät ajattomina pitkään tai se voi vaihtua vaikkapa vuodenaikojen tai tunnetilojen mukaan. Sisustuksen voi luoda kerralla valmiiksi tai sitä voi rakentaa ajan kanssa.

Sisustuksessa kerroksellisuus luo kodikkuutta. Kerroksellisuus on eri materiaalien, kuosien ja pintojen yhdistelemistä. Askon mallistosta löytyy aina helposti yhdisteltäviä sisutustuotteita, joilla luo harkitun ja harmonisen kokonaisuuden. Myös kauden värit näkyvät aina valikoimassa. 

Tervetuloa sisustamaan elämäsi kotia!

Ideoita kotiisi Asko-myymälöistä

Ihanat matot Askosta

Askosta matto kodin jokaiseen tilaan

Askon mattovalikoimasta löydät kodin jokaiseen tilaan sopivan maton. Matoista löytyy paljon eri värejä, kuvioita, tekstuureja ja materiaaleja. Parhaimmillaan matto yhdistää huonekalut ja huoneen muut tekstiilit kauniiksi kokonaisuudeksi tuoden lämpöä ja kodikkuutta. Tilaan sopiva matto parantaa myös huoneen akustiikkaa.

Mattoa ei enää hankita vain käytännöllisistä syistä vaan sillä voidaan helposti vaihtaa tai maustaa kodin tyyliä.

Matto voi edustaa käytännöllistä ja klassista tyyliä, se voi yllättää, sillä voi luoda kontrasteja tai se voi olla ekologinen valinta. Matoilla saa myös leikitellä ja se voi olla jopa näyttävä taideteos.

Halusit sitten upottaa jalkasi ylellisen pehmeään ja lämpöiseen nukkamattoon tai etsit kuraa ja likaa kaihtamatonta, mutta tyylikästä mattoa eteistilaan, löydät sen Askon laajasta mattovalikoimasta. Meiltä löydät myös omaan tilaan sopivat mittatilausmatot.

Tervetuloa tutustumaan!  

Muista hyödyntää asiantuntevien myyjiemme apu uutta mattoa harkitessasi!