Asko huonekaluliike

Nämä erikoistarjoukset vain LA 26.11.

Black Fridayn huipputarjouksia Sinun kotiisi

Paljon laadukkaita sänkyjä ja patjoja hyviin uniin vähintään -50 %

Käperry mukavuuteen! Paljon sohvia vähintään -50 %

Suuri valikoima ihastuttavia mattoja vähintään -50 %

  • Makuuhuoneen sisustus

  • Olohuoneen sisustus

  • Ruokailutilan sisustus

  • Työhuoneen sisustus

  • Eteisen sisustus

Uusimmat julkaisut

Asko - kodin sisustusta verkossa ja myymälöissä!

Asko on sisustanut suomalaisia koteja jo yli 100 vuotta. Askosta löydät laadukkaat sohvat, sängyt ja ruokapöydät aina edulliseen hintaan. Askon verkkokaupassa on laaja valikoima klassikkoja, designhuonekaluja sekä viimeisimpien sisustustyylien mukaisia sisustustuotteita helposti kellon ympäri!

Laadukas kotimainen sohva valmistuu Askon omalta tehtaalta tilattavaksi jokaiseen kotiin. Oman tehtaan sohvien lisäksi, Askon laajassa olohuoneen sisustusvalikoimassa on monen sisustajan makuun sopivia tyylikkäitä ja kestäviä huonekaluja. Kodin persoonallisen tyylin viimeistelee kaunis mattovalaisin sekä herkullisen sävyiset sisustustuotteet.

Kodin käytännöllisyyttä helpottavat säilytysratkaisut auttavat arjessa. Oli haussa sitten komero eteiseen tai makuuhuoneeseen, tai vaikkapa kaunis vitriini ja senkki ruokailutilaan.  

Hyvän sängyn valinta on ensiaskel makuuhuoneen sisustukseen. Askon omat patjamerkit takaavatkin erinomaisen nukkumisergonomian. Asko Bonnell® -mallistosta löytyy laadukkaiden patjojen lisäksi laaja ja monipuolinen valikoima nukkumatyynyjä ja -peitteitä, sekä sängynvierusmattoja, päiväpeitteitä ja paljon muuta tarpeellista omaan makuuhuoneeseen.

Askon verkkokaupasta tilaaminen on helppoa ja saat halutessasi joustavaa maksuaikaa rahoituspalveluillamme.