Asko > Tuotteet ja tarjoukset > Valaisimet > Pöytävalaisimet > SWAN-pöytävalaisin (Valkoinen)

SWAN-pöytävalaisinValkoinen

143,-

(239,-) etusi 40%

Voimassa vielä 4 päivää, mikäli tuotetta riittää.

Tuotteen vaihtoehdot

Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla verkkokaupasta. Tarkista saatavuus lähimmästä myymälästäsi.

Eero Aarnion Swan-valaisin on suunnittelijan itsensä mukaan ihan tavallinen työpöytävalaisin, joka vain on kirjoitettu uudelleen - päivitetty tähän päivään. Työpöydän lisäksi Swan voi lennähtää luomaan tunnelmaa olohuoneeseen, makuuhuoneeseen tai vaikkapa keittiön ikkunalaudalle. Sen herkkä ja kaunis kaari hohtaa pehmeää valoa.

Studio Eero Aarnio -malliston Swan on kotimainen Avainlipputuote. Yksittäinen Swan-valaisin on kuin veistos, mutta se viihtyy hyvin myös ryhmässä - asettele useampi Swan näyttäväksi valaistuskokonaisuudeksi!

Swanin kupu on valmistettu kierrätettävästä materiaalista. Käytetyn valutekniikan takia muoviin syntyy valmistusvaiheessa mikroskooppisen pieniä ilmakuplia, joiden ansiosta valo leviää tasaisesti. Valaisin valmistetaan kokonaan Suomessa, ja käsityön osuus tuotannossa on suuri. Jokainen tuote tarkistetaan rakkaudella ennen pakkausta ja toimitusta.

Valaisimen mukana toimitetaan laadukas ja energiatehokas LED-polttimo. Toimii verkkovirralla, tarkoitettu sisäkäyttöön. Swan-pöytävalaisin valmistetaan Melaja Oy:n tehtaalla Riihimäellä. Tuotteelle on myönnetty Avainlipun lisäksi Design from Finland -tunnus.

Tilaustuote.

Avainlippu Design from Finland Studio Eero Aarnio

Tuotetiedot

Tuotteen mitat:

16 cm K 43 cm P 42 cm

Materiaali:

100% kierrätettävä polyeteeni

Valonlähde:

1 X E27 6W sisältyy hintaan

Johdon pituus:

2 metriä

Tuotekoodi:

862169    VA

Toimitusmuoto:

Tuote toimitetaan kasattuna

Tuoteperheen muut tuotteet