Asko > Tuotteet ja tarjoukset > Valaisimet > Pöytävalaisimet > SWAN-pöytävalaisin (Musta)

SWAN-pöytävalaisinMusta

143,-

(239,-) etusi 40%

Voimassa toistaiseksi, mikäli tuotetta riittää.

Tuotteen vaihtoehdot

Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla verkkokaupasta. Tarkista saatavuus lähimmästä myymälästäsi.

Eero Aarnion Swan-valaisin on suunnittelijan itsensä mukaan ihan tavallinen työpöytävalaisin, joka vain on kirjoitettu uudelleen - päivitetty tähän päivään. Työpöydän lisäksi Swan voi lennähtää luomaan tunnelmaa olohuoneeseen, makuuhuoneeseen tai vaikkapa keittiön ikkunalaudalle.

Studio Eero Aarnio -malliston Swan on kotimainen Avainlipputuote. Yksittäinen Swan-valaisin on kuin veistos, mutta se viihtyy hyvin myös ryhmässä - asettele useampi Swan näyttäväksi valaistuskokonaisuudeksi! Musta Swan-valaisin ei päästä valoa läpi samalla tavoin kuin valkoinen ja keltainen versio - se soveltuu parhaiten kohdevalaisimeksi.

Swanin kupu on valmistettu kierrätettävästä materiaalista. Valaisin valmistetaan kokonaan Suomessa, ja käsityön osuus tuotannossa on suuri. Jokainen tuote tarkistetaan rakkaudella ennen pakkausta ja toimitusta.

Valaisimen mukana toimitetaan laadukas ja energiatehokas LED-polttimo. Toimii verkkovirralla, tarkoitettu sisäkäyttöön. Swan-pöytävalaisin valmistetaan Melaja Oy:n tehtaalla Riihimäellä. Tuotteelle on myönnetty Avainlipun lisäksi Design from Finland -tunnus.

Tilaustuote.

Studio Eero Aarnio Avainlippu Design from Finland

Tuotetiedot

Tuotteen mitat:

16 cm K 43 cm P 42 cm

Materiaali:

100% kierrätettävä polyeteeni

Valonlähde:

1 x E27 8W sisältyy hintaan

Johdon pituus:

2 metriä

Tuotekoodi:

862169    MU

Toimitusmuoto:

Tuote toimitetaan kasattuna

Tuoteperheen muut tuotteet