Asko > Tuotteet ja tarjoukset > Valaisimet > Pöytävalaisimet > GHOST S-pöytävalaisin (Valkoinen)

GHOST S-pöytävalaisinValkoinen

239,-

(399,-) etusi 40%

Voimassa vielä 3 päivää, mikäli tuotetta riittää.

Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla verkkokaupasta. Tarkista saatavuus lähimmästä myymälästäsi.

Eero Aarnion suunnittelema Ghost on todella persoonallinen ja näyttävä valaisin. Leikkisä ja katseet kääntävä Ghost sopii mainiosti myös julkisiin tiloihin. Tämä pienempi (57,5 cm) Ghost-valaisin sopii pöytävalaisimeksi, ikkunalaudalle, tasolle tai vaikkapa lastenhuoneen valaisimeksi.

Jos kummittelu alkaa kyllästyttää, Ghostin voi kääntää toisinpäin, jolloin se on vain kaunis abstrakti muoto. Ghost esiteltiin vuoden 2011 Habitare-messuilla, ja se voitti kansainvälisen Red Dot -muotoilupalkinnon vuonna 2012.

Valmistusmateriaali on 100% kierrätettävää polyeteeniä, johon muodostuu valuprosessin aikana mikroskooppisen pieniä ilmakuplia. Niiden ansiosta valo jakautuu pehmeästi ja tasaisesti. Verkkovirralla toimivassa valaisimessa on mukana energiatehokas, vaihdettava LED-polttimo.

Melaja Oy on valmistanut Eero Aarnion suunnittelemia valaisimia vuodesta 2003 lähtien, jolloin julkistettiin Tupla Kupla -valaisinsarja. Kaikille Studio Eero Aarnio -tuotteille on myönnetty Avainlippu- ja Design from Finland -tunnus ja ne valmistetaan alusta loppuun Suomessa.

Tilaustuote.

Design Eero Aarnio Avainlippu Design from Finland

Tuotetiedot

Tuotteen mitat:

57 cm K 50 cm

Materiaali:

100% kierrätettävä polyeteeni

Valonlähde:

1 X E27 6W sisältyy hintaan

Johdon pituus:

2 metriä

Tuotekoodi:

863823    VA

Toimitusmuoto:

Tuote toimitetaan kasattuna

Tuoteperheen muut tuotteet