Asko > Tuotteet ja tarjoukset > Valaisimet > Pöytävalaisimet > BOTTLE OF LIGHT-pöytävalaisin (Valkoinen)

BOTTLE OF LIGHT-pöytävalaisinValkoinen

119,-

(199,-) etusi 40%

Voimassa vielä 4 päivää, mikäli tuotetta riittää.

Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla verkkokaupasta. Tarkista saatavuus lähimmästä myymälästäsi.

Bottle of Light -valaisin on moderni klassikko. Se on designvalaisin, jonka muotoilu kestää aikaa ja erottuu perinteisistä valaisimista. Bottle of Light sopii niin moderniin sisustukseen kuin hieman rustiikkisempaankin ympäristöön - pullon muoto on perinteinen, mutta toteutustapa moderni ja raikas.

Professori Eero Aarnio sai valaisimeen idean vanhasta sadusta, jossa hölmöläiset rakensivat talon ilman ikkunoita ja yrittivät sitten kantaa valoa sisälle säkeissä. Säkit eivät toimineet, mutta tämä pullo tuo valon minne vain haluat! Tartu kahvasta ja vie valoa sinne, missä sitä tarvitaan. Leikkisä muoto ja pullon kahva mahdollistavat monenlaisen asettelun - valaisimen voi vaikkapa ripustaa roikkumaan.

Bottle of Light on Studio Eero Aarnio -sarjan upea sisustusvalaisin, jonka lempeä valo syntyy valmistustavasta – valuprosessin aikana muoviin syntyy mikroskooppisen pieniä ilmakuplia, joiden ansiosta valo leviää tasaisesti.

Valaisin on valmistettu Suomessa. Materiaali on myrkytöntä ja turvallista, 100% kierrätettävää polyeteenimuovia. Jokainen tuote viimeistellään käsin ja tarkistetaan rakkaudella ennen pakkaamista asiakkaalle. Tuotteen mukana toimitetaan laadukas LED-polttimo.

Tuotteelle on myönnetty sekä Avainlippu- että Design from Finland -tunnukset.

Tilaustuote.

Studio Eero Aarnio Design from Finland Avainlippu

Tuotetiedot

Tuotteen mitat:

22 cm K 38 cm

Materiaali:

100% kierrätettävä polyeteenimuovi

Johdon pituus:

2 metriä, johdossa on katkaisija

Valonlähde:

E27 6W sisältyy hintaan

Tuotekoodi:

863824    VA

Toimitusmuoto:

Tuote toimitetaan kasattuna

Tuoteperheen muut tuotteet