Asko > Tuotteet ja tarjoukset > Valaisimet > Lattiavalaisimet > FLAMINGO-lattiavalaisin (Valkoinen)

FLAMINGO-lattiavalaisinValkoinen

399,-

Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla verkkokaupasta. Tarkista saatavuus lähimmästä myymälästäsi.

Eero Aarnion suunnittelema Flamingo on samaan aikaan sekä veistos että valaisin. Maailmankuulun suomalaisen suunnittelijan kädenjälki näkyy valaisimessa tunnistettavana ja ilahduttavana. Flamingo lattiavalaisin on todella upea sisustuselementti sekä kodin sisustukseen että julkitiloihin.

Flamingo-valaisimen muoto ja suuri koko mahdollistavat käytön niin tilanjakajana kuin itsenäisenä valotaideteoksena. Mukana tulevien energiatehokkaiden LED-lamppujen teho riittää koko huoneen taustavalaistukseen. Valaisimen virtajohdossa on kätevä jalkakatkaisin.

Valmistusmateriaali on 100% kierrätettävä polyeteenimuovi, johon muodostuu valutekniikan ansiosta mikroskooppisen pieniä ilmakuplia. Niiden ansiosta valo leviää tasaisesti ja pehmeästi. Flamingo valmistetaan Suomessa Melaja Oy:n tehtaalla, ja jokainen tuote viimeistellään käsityönä.

Studio Eero Aarnio -tuotteille on myönnetty sekä Design from Finland että Avainlippu-merkit tunnustuksena korkealaatuisesta suomalaisesta suunnittelusta ja työstä. Kotimainen designvalaisin on sijoitus, joka saa hyvälle tuulelle päivästä ja vuodesta toiseen.

Tilaustuote.

Studio Eero Aarnio Avainlippu Design from Finland

Tuotetiedot

                            

Tuotteen mitat:

26 cm K 97 cm P 87 cm

Materiaali:

100% kierrätettävä polyeteenimuovi

Valonlähde:

1 X E27 9W 1 X E27 6W mukana tuotteessa

Johdon pituus:

2 metriä

Tuotekoodi:

864448

Toimitusmuoto:

Tuote toimitetaan kasattuna