Asko > Tuotteet ja tarjoukset > Makuuhuone > Patjat ja sängyt > Asko Bonnell® Dream

Asko Bonnell® Dream

Asko Bonnell® Dream - uuden sukupolven nukkumismukavuutta

Askon omalla tehtaalla Suomessa valmistettu Asko Bonnell® Dream-patjamallisto tuo nukkumiseen ensiluokkaista mukavuutta. Asko Bonnell älyvaahto® luo nukkujalle painottomuuden tunteen sekä rauhallisen ja rentouttavan unen. Rei’itetyn materiaalin ansiosta ilma pääsee kiertämään vapaasti, jolloin yön aikana patjaan kertyvä kosteus haihtuu tehokkaammin.

Kaikille Dream-patjoille myönnetään 10 vuoden painumattomuustakuu. Lisäksi runkopatjojen ja jenkkisänkyjen puurungoilla on aina 20 vuoden runkotakuu.

Jokainen nukkuja on erilainen, siksi patjoista löytyy kovuusvaihtoehtoja erilaisille nukkujille. Asko Bonnell® Original on laadultaan perinteinen älyvaahto®, joka muotoutuu nukkujan kehon lämmön ja painon mukaan. Se soveltuu kovemman patjan ystävälle. Asko Bonnell® Dream -patjoissa käytetään lisäksi uuden sukupolven Asko Bonnell® Cumulus -älyvaahtoa®, joka tarvitsee muotoutuakseen vain kehon luonnollisen painon, ei lainkaan lämpöä. Patja muotoutuu nopeasti nukkujan liikkeiden mukaan ja auttaa löytämään ergonomisimman nukkuma-asennon.

Dream-patjojen kanssa yhteensopiva sängynpääty viimeistelee makuuhuoneen sisustuksen. Patjan runkoon ja sängynpäätyyn voi valita päällisen kaikista Askon oman tehtaan sadoista eri kangas- ja värivaihtoehdoista. Patjan voi nyt siis yhdistää täydellisesti oman kodin sisustukseen. Kun patjaan valitsee vielä tehtaalla tehtävän verhoilusuojauksen, on myös kankaan hoito ja puhtaanapito helppoa.

Viimeistelty kokonaisuus

Yöpöytään on mahdollista valita matkapuhelimen langaton lataustoiminto. Puhelin asetetaan yöksi yöpöydän päälle ja sisäänrakennettu laturi lataa puhelimen yön aikana.