Asko > Tuotteet ja tarjoukset > Makuuhuone > Patjat ja sängyt

Patjat ja sängyt

Asko Bonnell® - Kotimainen ja Suomen suosituin patjamerkki vuodesta 1960

Asko Bonnell® on Askon oma kotimainen patjamerkki, joka tarjoaa laajan valikoiman joustin-, runko- ja sijauspatjoja sekä moottori- ja jenkkisänkyjä. Kaikki Asko Bonnell® -tuotteet ovat suunniteltu varmistamaan erinomainen nukkumisergonomia sinulle ja rakkaimmillesi. Ensimmäisestä patjasta, vuodesta 1960 lähtien Asko Bonnell® on ollut joustinpatjojen edelläkävijä ja Suomen suosituin patja.

Jotta yöunet olisivat varmasti levolliset, on tärkeää, että patja ei aiheuta nukkujassa allergisia reaktioita. Vuoden 2009 syksyllä Asko Bonnell® toi ensimmäisenä Suomessa markkinoille patjamalliston, joka on kehitetty yhteistyössä Allergia- ja Astmaliiton kanssa. Tuotteidemme tarjoamat hyvät ja rentouttavat unet ovat tehneet Asko Bonnell®:sta Suomen suosituimman patjamerkin.

Asko Bonnell® -mallistosta löytyy myös laadukkaiden patjojen lisäksi laaja ja monipuolinen valikoima tyynyjä ja peitteitä, sekä sängynvierusmattoja, päiväpeitteitä ja paljon muuta tarpeellista omaan makuuhuoneeseen. Tervetuloa tutustumaan Asko Bonnell® -tuotteisiin verkossa ja myymälässä asiantuntevan myyjän kanssa Asko Bonnell® -patjastudiossa!

Rajaa tuotteita

Asko Bonnell® -patjat, vuodesta 1960. Laadukasta, varmasti kotimaista, nukkumista vuosikymmenten kokemuksella. Askon patjavalikoimasta löytyy jotain jokaiseen kotiin: joustinpatjoja, runkopatjoja, jenkkivuoteita, säätösänkyjä sekä nukkumisen viimeisteleviä sijauspatjoja. Kaikista vaihtoehdoista on useita malleja, useita kokoja sekä monia värivaihtoehtoja, joista valita. Kärsiikö puolisosi kuorsaamisesta? säätösänky auttaa. Kaipaako vanha sängynrunkosi uusia patjoja? Joustinpatjojen valikoimasta löytyy varmasti jokaisen selälle sopiva tuote. Runkopatjan voi sijoittaa tilaan kuin tilaan, koska patja seisoo omilla jaloillaan. Jenkkivuoteen pehmeyteen on helppo nukahtaa. Tervetuloa unelmien uniin. Katso Askon valikoima alla.