Asko > Tuotteet ja tarjoukset > Makuuhuone > Patjat ja sängyt > Jenkkisängyt > DREAM-jenkkisänky 180 x 200 cm (Original, Bistro tummanharmaa, ilman jalkasarjaa ja sijauspatjaa)

DREAM-jenkkisänky
180 x 200 cmOriginal, Bistro tummanharmaa, ilman jalkasarjaa ja sijauspatjaa

3495,-

Tuotteen vaihtoehdot ja värit

Tuotetta saatavilla verkkokaupasta.

Toimitusaika 2-3 kuukautta.

Osta nyt, nouda myymälästä. Toimituskulut 0 €.

Voit valita Asko Laskun tai joustavan Asko Erämaksun:

Katso maksuerät: alk. 135,00 €/kk
Esimerkkikuukausierät:
36 kk
135,00 €/kk
 
24 kk
183,00 €/kk
 
12 kk
329,00 €/kk

Erämaksulla ostoturvavakuutus kaupan päälle, lue lisää ›

Asko Erämaksun vuosikorko on 19,90 % ja tilinhoitomaksu 5,00 €/kk. Luottoesimerkki: 1500 € ostokselle 12 kuukauden maksuajalla todellinen vuosikorko on 30,35 % ja luoton kokonaiskustannus 1727 €.

Tai 30 vrk korotonta maksuaikaa Asko Laskulla.
Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot ›

Dream-jenkkisänky 180 x 200 cm Asko Bonnell® Original -älyvaahdolla on muotoutuvaa tukea arvostavalle nukkujalle sopiva kahden hengen sänky. Jenkkivuode koostuu kahdesta tukevasta alarungosta sekä välipatjasta, joka sisältää kaksi Asko Bonnell® Original -älyvaahdon patjaa. Verhoiltu tyylikkäällä tummanharmaalla Bistro-kankaalla.

Jalat ja sijauspatja valittavissa erikseen myytävästä mallistosta. Siirtämällä tuotteen ostoskoriin, tarjoamme automaattisesti vaihtoehtoja.

Askon omalla tehtaalla Suomessa valmistettu Asko Bonnell® Dream-patjamallisto tuo nukkumiseen ensiluokkaista mukavuutta. Asko Bonnell älyvaahto® luo nukkujalle painottomuuden tunteen sekä rauhallisen ja rentouttavan unen. Rei’itetyn materiaalin ansiosta ilma pääsee kiertämään vapaasti, jolloin yön aikana patjaan kertyvä kosteus haihtuu tehokkaammin. Asko Bonnell® Original on laadultaan perinteinen älyvaahto®, joka muotoutuu nukkujan kehon lämmön ja painon mukaan. Se soveltuu kovemman patjan ystävälle. Asko Bonnell® Dream -patjoissa käytetään lisäksi uuden sukupolven Asko Bonnell® Cumulus -älyvaahtoa®, joka tarvitsee muotoutuakseen vain kehon luonnollisen painon, ei lainkaan lämpöä. Patja muotoutuu nopeasti nukkujan liikkeiden mukaan ja auttaa löytämään ergonomisimman nukkuma-asennon.

Patjan runkoon ja sängynpäätyyn voi valita päällisen kaikista Askon oman tehtaan sadoista eri kangas- ja värivaihtoehdoista. Patjan voi nyt siis yhdistää täydellisesti oman kodin sisustukseen. Kun patjaan valitsee vielä tehtaalla tehtävän verhoilusuojauksen, on myös kankaan hoito ja puhtaanapito helppoa.

Askon oma tehdas Asko Bonnell -harmaa Avainlippu Älyvaahto Dream Allergia-, iho- ja astmaliitto 20 vuoden runkotakuu

Tuotetiedot

Katso tästä Askon patjojen valintaopas

Tuotteen mitat:

L 180 cm K 48 cm P 200 cm

Lisätiedot:

Kuvan jenkkisängyn kokonaiskorkeus 71 cm.

Kangas:

BISTRO antrasiitti

Tuotekoodi:

9831            0123A

Tuoteohjeet:

Patjojen hoito-ohje

Rakennekuva

Tuotteeseen sopivat jalkavaihtoehdot

Tuote tarvitsee kaksi kappaletta jalkasarjaa.

Tuotteeseen sopivat sijauspatjat

Tuotteeseen sopivat sijauspatjan suojat

Tuotteeseen sopivat päätyvaihtoehdot

Myös näitä tarvitset

Tuoteperheen muut tuotteet