Asko > Tuotteet ja tarjoukset > Makuuhuone > Patjat ja sängyt > Jenkkisängyt > ESSI-jenkkisänky 160 x 200 cm (Hard/Medium, Ruskea, ilman jalkasarjaa ja sijauspatjaa)

ESSI-jenkkisänky
160 x 200 cmHard/Medium, Ruskea, ilman jalkasarjaa ja sijauspatjaa

899,-

(1695,-) etusi 47%

Voimassa toistaiseksi, mikäli tuotetta riittää.

Tuotteen vaihtoehdot ja värit

Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla verkkokaupasta.

Essi-jenkkisänky 160 x 200 cm keskikovalla Medium ja napakalla Hard jäykkyydellä on yksilöllisesti myötäilevää patjaa arvostavalle nukkujalle sopiva kahden hengen parisänky. Jenkkivuode koostuu kahdesta alarungosta sekä välipatjasta, jonka sisällä on yksi Medium jäykkyyden ja yksi Hard jäykkyyden pussijousitettu joustinpatja. Verhoiltu tyylikkäällä ruskealla kankaalla.

Jalat ja sijauspatja valittavissa erikseen myytävästä mallistosta. Siirtämällä tuotteen ostoskoriin, tarjoamme automaattisesti vaihtoehtoja.

Asko Bonnell Classic -mallistossa on perinteisen joustinpatjan ominaisuudet nykypäivän parhailla materiaaleilla ja rakenteellisilla ratkaisuilla.Essi-sarjan patjoissa on pussijousitus, jonka jokainen jousi on pakattu omaan kangaspussiin. Jokainen jousi pääsee toimimaan itsenäisesti ja näin ollen patjat myötäilevät hyvin nukkujaa.

Asko Bonnell -harmaa Avainlippu Asko Bonnell Classic Allergia-, iho- ja astmaliitto

Tuotetiedot

Katso tästä Askon patjojen valintaopas

Tuotteen mitat:

L 160 cm K 41 cm P 200 cm

Lisätiedot:

Kuvan jenkkisängyn kokonaiskorkeus 62 cm.

Tuotekoodi:

9962      RU

Tuoteohjeet:

Patjojen hoito-ohje

Rakennekuva