Asko > Tuotteet ja tarjoukset > Makuuhuone > Patjat ja sängyt > Jenkkisängyt > EMILIA-jenkkisänky 120 x 200 cm (Hard, Harmaa, ilman jalkasarjaa ja sijauspatjaa)

EMILIA-jenkkisänky
120 x 200 cmHard, Harmaa, ilman jalkasarjaa ja sijauspatjaa

1895,-

Tuotteen vaihtoehdot ja värit

Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla verkkokaupasta.

Emilia-jenkkisänky 120 x 200 cm napakalla Hard jäykkyydellä on myötäilevää ja keskivartalon tukea korostavaa jousistoa arvostavalle nukkujalle sopiva tilava yhden hengen sänky. Jenkkivuode koostuu lisämukavuutta tuovasta bonnell-jousiston omaavasta alarungosta sekä Hard kovuuden 5-vyöhykkeisestä pussijousitetusta joustinpatjasta. Verhoiltu tyylikkäällä harmaalla kankaalla.

Jalat ja sijauspatja valittavissa erikseen myytävästä mallistosta. Siirtämällä tuotteen ostoskoriin, tarjoamme automaattisesti vaihtoehtoja.

Asko Bonnell® Classic -mallistossa on perinteisen joustinpatjan ominaisuudet nykypäivän parhailla materiaaleilla ja rakenteellisilla ratkaisuilla. Emilia-sarjan patjoissa on yksilöllisesti myötäilevä ja tukeva 5-vyöhykkeinen pussijousitus sekä napakka pintapehmuste. Vyöhykkeellinen rakenne antaa lisää myötäilevyyttä hartian seudulle ja enemmän tukea keskivartalon kohdalle. Tämä auttaa löytämään nopeasti hyvän nukkumisasennon.

Asko Bonnell -harmaa Avainlippu Asko Bonnell Classic Allergia-, iho- ja astmaliitto

Tuotetiedot

Katso tästä Askon patjojen valintaopas

Tuotteen mitat:

L 120 cm K 49 cm P 200 cm

Lisätiedot:

Kuvan jenkkisängyn kokonaiskorkeus 72 cm.

Tuotekoodi:

9975      HA

Tuoteohjeet:

Patjojen hoito-ohje

Rakennekuva