Asko > Tuotteet ja tarjoukset > Makuuhuone > Patjat ja sängyt > Jenkkisängyt > EMILIA-jenkkisänky 160 x 200 cm (Hard, Ruskea, ilman jalkasarjaa ja sijauspatjaa)

EMILIA-jenkkisänky
160 x 200 cmHard, Ruskea, ilman jalkasarjaa ja sijauspatjaa

2499,-

Tuotteen vaihtoehdot ja värit

Tuotetta saatavilla verkkokaupasta.

Toimitusaika 4-6 viikkoa.

Osta nyt, nouda myymälästä. Toimituskulut 0 €.

Voit valita Asko Laskun tai joustavan Asko Erämaksun:

Katso maksuerät: alk. 98,00 €/kk
Esimerkkikuukausierät:
36 kk
98,00 €/kk
 
24 kk
132,00 €/kk
 
12 kk
236,00 €/kk

Erämaksulla ostoturvavakuutus kaupan päälle, lue lisää ›

Asko Erämaksun vuosikorko on 19,90 % ja tilinhoitomaksu 5,00 €/kk. Luottoesimerkki: 1500 € ostokselle 12 kuukauden maksuajalla todellinen vuosikorko on 30,35 % ja luoton kokonaiskustannus 1727 €.

Tai 30 vrk korotonta maksuaikaa Asko Laskulla.
Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot ›

Emilia-jenkkisänky 160 x 200 cm napakalla Hard jäykkyydellä on myötäilevää ja keskivartalon tukea korostavaa jousistoa arvostaville nukkujille sopiva kahden hengen parisänky. Jenkkivuode koostuu kahdesta lisämukavuutta tuovasta bonnell-jousiston omaavista alarungoista sekä välipatjasta, jossa on sisällä kaksi Hard kovuuden 5-vyöhykkeistä pussijousitettua joustinpatjaa. Verhoiltu tyylikkäällä ruskealla kankaalla.

Jalat ja sijauspatja valittavissa erikseen myytävästä mallistosta. Siirtämällä tuotteen ostoskoriin, tarjoamme automaattisesti vaihtoehtoja.

Asko Bonnell® Classic -mallistossa on perinteisen joustinpatjan ominaisuudet nykypäivän parhailla materiaaleilla ja rakenteellisilla ratkaisuilla. Emilia-sarjan patjoissa on yksilöllisesti myötäilevä ja tukeva 5-vyöhykkeinen pussijousitus sekä napakka pintapehmuste. Vyöhykkeellinen rakenne antaa lisää myötäilevyyttä hartian seudulle ja enemmän tukea keskivartalon kohdalle. Tämä auttaa löytämään nopeasti hyvän nukkumisasennon.

Asko Bonnell -harmaa Avainlippu Asko Bonnell Classic Allergia-, iho- ja astmaliitto

Tuotetiedot

Katso tästä Askon patjojen valintaopas

Tuotteen mitat:

L 160 cm K 49 cm P 200 cm

Lisätiedot:

Kuvan jenkkisängyn kokonaiskorkeus 72 cm.

Tuotekoodi:

9981      RU

Tuoteohjeet:

Patjojen hoito-ohje

Rakennekuva