Asko > Tuotteet ja tarjoukset > Makuuhuone > Patjat ja sängyt > Moottorisängyt > DREAM-moottorisänky 90 x 200 cm (Original, Bistro harmaa)

DREAM-moottorisänky
90 x 200 cmOriginal, Bistro harmaa

1599,-

(2795,-) etusi 43%

Voimassa toistaiseksi, mikäli tuotetta riittää.

Tuotteen vaihtoehdot ja värit

Tuotetta saatavilla verkkokaupasta.

Toimitusaika 2-3 kuukautta.

Osta nyt, nouda myymälästä. Toimituskulut 0 €.

Voit valita Asko.fi-laskun tai joustavan Asko.fi-erämaksun:

Katso maksuerät: alk. 64,00 €/kk
Esimerkkikuukausierät:
36 kk
64,00 €/kk
 
24 kk
86,00 €/kk
 
12 kk
153,00 €/kk

Erämaksulla ostoturvavakuutus kaupan päälle, lue lisää ›

Asko.fi-erämaksun vuosikorko on 19,90 % ja tilinhoitomaksu 5,00 €/kk. Luottoesimerkki: 1500 € ostokselle 12 kuukauden maksuajalla todellinen vuosikorko on 30,35 % ja luoton kokonaiskustannus 1727 €.

Tai 30 vrk korotonta maksuaikaa Asko.fi-laskulla.
Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot ›

Dream-moottorisänky 90 x 200 cm Asko Bonnell® Original -älyvaahdolla on muotoutuvaa tukea arvostavalle nukkujalle sopiva yhden hengen säädettävä sänky. Moottoroidun vuoteen pää- ja jalkopäädyn saa portaattomasti säädettyä toivottuun asentoon, joka tuo helpotusta moneen vaivaan ja mukavuutta kirjan lukuhetkiin. Langaton kaukosäädin säilyy kätevästi mukana tulevassa tarviketaskussa. Verhoiltu sisustuksellisella harmaalla Bistro-kankaalla.

Jalat ja sijauspatja valittavissa erikseen myytävästä mallistosta. Siirtämällä tuotteen ostoskoriin, tarjoamme automaattisesti vaihtoehtoja.

Askon omalla tehtaalla Suomessa valmistettu Asko Bonnell® Dream-patjamallisto tuo nukkumiseen ensiluokkaista mukavuutta. Asko Bonnell älyvaahto® luo nukkujalle painottomuuden tunteen sekä rauhallisen ja rentouttavan unen. Rei’itetyn materiaalin ansiosta ilma pääsee kiertämään vapaasti, jolloin yön aikana patjaan kertyvä kosteus haihtuu tehokkaammin. Asko Bonnell® Dream -patjoissa käytetään lisäksi uuden sukupolven Asko Bonnell® Cumulus -älyvaahtoa®, joka tarvitsee muotoutuakseen vain kehon luonnollisen painon, ei lainkaan lämpöä. Patja muotoutuu nopeasti nukkujan liikkeiden mukaan ja auttaa löytämään ergonomisimman nukkuma-asennon.

Patjan runkoon ja sängynpäätyyn voi valita päällisen kaikista Askon oman tehtaan sadoista eri kangas- ja värivaihtoehdoista. Patjan voi nyt siis yhdistää täydellisesti oman kodin sisustukseen. Kun patjaan valitsee vielä tehtaalla tehtävän verhoilusuojauksen, on myös kankaan hoito ja puhtaanapito helppoa.

Askon oma tehdas Asko Bonnell -harmaa Avainlippu Älyvaahto Dream Allergia-, iho- ja astmaliitto 20 vuoden runkotakuu

Tuotetiedot

Katso tästä Askon patjojen valintaopas

Tuotteen mitat:

L 90 cm K 43 cm P 200 cm

Lisätiedot:

Kuvan moottorisängyn kokonaiskorkeus 65 cm.

Kangas:

BISTRO harmaa

Tuotekoodi:

7377            0122A

Tuoteohjeet:

Moottorisängyn hoito-ohje

Rakennekuva