Asko > Tuotteet ja tarjoukset > Makuuhuone > Patjat ja sängyt > Moottorisängyt > EMILIA-moottorisänky 90 x 200 cm (Medium, Harmaa)

EMILIA-moottorisänky
90 x 200 cmMedium, Harmaa

2255,-

Tuotteen vaihtoehdot ja värit

Tuotetta saatavilla verkkokaupasta.

Toimitusaika 4-6 viikkoa.

Osta nyt, nouda myymälästä. Toimituskulut 0 €.

Voit valita Asko.fi-laskun tai joustavan Asko.fi-erämaksun:

Katso maksuerät: alk. 89,00 €/kk
Esimerkkikuukausierät:
36 kk
89,00 €/kk
 
24 kk
120,00 €/kk
 
12 kk
214,00 €/kk

Erämaksulla ostoturvavakuutus kaupan päälle, lue lisää ›

Asko.fi-erämaksun vuosikorko on 19,90 % ja tilinhoitomaksu 5,00 €/kk. Luottoesimerkki: 1500 € ostokselle 12 kuukauden maksuajalla todellinen vuosikorko on 30,35 % ja luoton kokonaiskustannus 1727 €.

Tai 30 vrk korotonta maksuaikaa Asko.fi-laskulla.
Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot ›

Emilia-moottorisänky 90 x 200 cm keskikovalla Medium jäykkyydellä on myötäilevää ja keskivartalon tukea korostavaa jousistoa arvostaville nukkujille sopiva yhden hengen säädettävä sänky. Moottorivuoteen saa säädettyä langattomalla kaukosäätimellä haluttuun asentoon portaattomasti. Tämä tuo helpotusta moniin vaivoihin ja auttaa löytämään sopivan asennon kirjan lukuhetkiin. Tarviketaskussa kaukosäädin säilyy aina käden ulottuvilla. Verhoiltu tyylikkäällä harmaalla kankaalla.

Jalat ja sijauspatja valittavissa erikseen myytävästä mallistosta. Siirtämällä tuotteen ostoskoriin, tarjoamme automaattisesti vaihtoehtoja.

Asko Bonnell® Classic -mallistossa on perinteisen joustinpatjan ominaisuudet nykypäivän parhailla materiaaleilla ja rakenteellisilla ratkaisuilla. Emilia-sarjan patjoissa on yksilöllisesti myötäilevä ja tukeva 5-vyöhykkeinen pussijousitus sekä napakka pintapehmuste. Vyöhykkeellinen rakenne antaa lisää myötäilevyyttä hartian seudulle ja enemmän tukea keskivartalon kohdalle. Tämä auttaa löytämään nopeasti hyvän nukkumisasennon.

Asko Bonnell -harmaa Avainlippu Asko Bonnell Classic Allergia-, iho- ja astmaliitto

Tuotetiedot

Katso tästä Askon patjojen valintaopas

Tuotteen mitat:

L 90 cm K 36 cm P 200 cm

Lisätiedot:

Kuvan moottorisängyn kokonaiskorkeus 63 cm.

Tuotekoodi:

9930      HA

Tuoteohjeet:

Moottorisänkyjen hoito-ohje

Rakennekuva