Asko > Tuotteet ja tarjoukset > Makuuhuone > Patjat ja sängyt > Moottorisängyt > ELISE-moottorisänky 90 x 200 cm (Hard, Ruskea, ilman jalkasarjaa ja sijauspatjaa)

ELISE-moottorisänky
90 x 200 cmHard, Ruskea, ilman jalkasarjaa ja sijauspatjaa

3099,-

Tuotteen vaihtoehdot ja värit

Tuotetta saatavilla verkkokaupasta.

Toimitusaika 4-6 viikkoa.

Osta nyt, nouda myymälästä. Toimituskulut 0 €.

Voit valita Asko Laskun tai joustavan Asko Erämaksun:

Katso maksuerät: alk. 120,00 €/kk
Esimerkkikuukausierät:
36 kk
120,00 €/kk
 
24 kk
163,00 €/kk
 
12 kk
292,00 €/kk

Erämaksulla ostoturvavakuutus kaupan päälle, lue lisää ›

Asko Erämaksun vuosikorko on 19,90 % ja tilinhoitomaksu 5,00 €/kk. Luottoesimerkki: 1500 € ostokselle 12 kuukauden maksuajalla todellinen vuosikorko on 30,35 % ja luoton kokonaiskustannus 1727 €.

Tai 30 vrk korotonta maksuaikaa Asko Laskulla.
Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot ›

Elise-moottorisänky 90 x 200 cm napakalla Hard jäykkyydellä on myötäilevää jousistoa ja hyvää hengittävyyttä arvostaville nukkujille sopiva yhden hengen säädettävä sänky. Moottorivuoteen pää- ja jalkopäädyn saa säädettyä portaattomasti haluttuun asentoon langattomalla kaukosäätimellä. Tämä tuo helpotusta moniin vaivoihin ja mukavuutta illan rentoutumiseen. Verhoiltu tyylikkäällä ruskealla kankaalla.

Jalat ja sijauspatja valittavissa erikseen myytävästä mallistosta. Siirtämällä tuotteen ostoskoriin, tarjoamme automaattisesti vaihtoehtoja.

Asko Bonnell Classic -mallistossa on perinteisen joustinpatjan ominaisuudet nykypäivän parhailla materiaaleilla ja rakenteellisilla ratkaisuilla.

Elise-patjoissa on erinomaisesti vartaloa myötäilevä 5-vyöhykkeinen AirPocket-pussijousitus, jonka rei’itetty rakenne lisää patjan hengittävyyttä. Erikoiskorkea jousisto vähentää pintapainetta ja kannattelee nukkujan kehoa auttaen löytämään oikean nukkumisasennon ja rentouttavan unen. Hengittävä, rei'itetty pintapehmuste viimeistelee nukkumismukavuuden.

Asko Bonnell -harmaa Avainlippu Asko Bonnell Classic Allergia-, iho- ja astmaliitto

Tuotetiedot

Katso tästä Askon patjojen valintaopas

Tuotteen mitat:

L 90 cm K 39 cm P 200 cm

Lisätiedot:

Kuvan moottorisängyn kokonaiskorkeus 64 cm.

Tuotekoodi:

9932      RU

Tuoteohjeet:

Moottorisänkyjen hoito-ohje

Rakennekuva