Asko > Tuotteet ja tarjoukset > Makuuhuone > Patjat ja sängyt > Moottorisängyt > ELISE-moottorisänky 90 x 200 cm (Medium, Harmaa, ilman jalkasarjaa ja sijauspatjaa)

ELISE-moottorisänky
90 x 200 cmMedium, Harmaa, ilman jalkasarjaa ja sijauspatjaa

2585,-

Tuotteen vaihtoehdot ja värit

Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla verkkokaupasta.

Elise-moottorisänky 90 x 200 cm keskikovalla Medium jäykkyydellä on myötäilevää jousistoa ja hyvää hengittävyyttä arvostaville nukkujille sopiva yhden hengen säädettävä sänky. Moottorivuoteen pää- ja jalkopäädyn saa säädettyä portaattomasti haluttuun asentoon langattomalla kaukosäätimellä. Tämä tuo helpotusta moniin vaivoihin ja mukavuutta illan rentoutumiseen. Verhoiltu tyylikkäällä harmaalla kankaalla.

Jalat ja sijauspatja valittavissa erikseen myytävästä mallistosta. Siirtämällä tuotteen ostoskoriin, tarjoamme automaattisesti vaihtoehtoja.

Asko Bonnell Classic -mallistossa on perinteisen joustinpatjan ominaisuudet nykypäivän parhailla materiaaleilla ja rakenteellisilla ratkaisuilla.

Elise-patjoissa on erinomaisesti vartaloa myötäilevä 5-vyöhykkeinen AirPocket-pussijousitus, jonka rei’itetty rakenne lisää patjan hengittävyyttä. Erikoiskorkea jousisto vähentää pintapainetta ja kannattelee nukkujan kehoa auttaen löytämään oikean nukkumisasennon ja rentouttavan unen. Hengittävä, rei'itetty pintapehmuste viimeistelee nukkumismukavuuden.

Asko Bonnell -harmaa Avainlippu Asko Bonnell Classic Allergia-, iho- ja astmaliitto

Tuotetiedot

Katso tästä Askon patjojen valintaopas

Tuotteen mitat:

L 90 cm K 39 cm P 200 cm

Lisätiedot:

Kuvan moottorisängyn kokonaiskorkeus 64 cm.

Tuotekoodi:

9934      HA

Tuoteohjeet:

Moottorisänkyjen hoito-ohje

Rakennekuva