Asko > Tuotteet ja tarjoukset > Makuuhuone > Patjat ja sängyt > Sijauspatjat > DREAM-sijauspatja 3D-verkkopehmusteella 120 x 200 cm (Original)

DREAM-sijauspatja 3D-verkkopehmusteella
120 x 200 cmOriginal

699,-

(1190,-) etusi 41%

Voimassa vielä 3 päivää, mikäli tuotetta riittää.

Tuotteen vaihtoehdot ja värit

Tuotetta saatavilla verkkokaupasta.

Toimitusaika 2-3 kuukautta.

Osta nyt, nouda myymälästä. Toimituskulut 0 €.

Voit valita Asko Laskun tai joustavan Asko Erämaksun:

Katso maksuerät: alk. 31,00 €/kk
Esimerkkikuukausierät:
36 kk
31,00 €/kk
 
24 kk
41,00 €/kk
 
12 kk
70,00 €/kk

Erämaksulla ostoturvavakuutus kaupan päälle, lue lisää ›

Asko Erämaksun vuosikorko on 19,90 % ja tilinhoitomaksu 5,00 €/kk. Luottoesimerkki: 1500 € ostokselle 12 kuukauden maksuajalla todellinen vuosikorko on 30,35 % ja luoton kokonaiskustannus 1727 €.

Tai 30 vrk korotonta maksuaikaa Asko Laskulla.
Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot ›

Askon omalla tehtaalla Suomessa valmistettu Asko Bonnell® Dream-patjamallisto tuo nukkumiseen ensiluokkaista mukavuutta. Sijauspatjan kaksipuoleisen päällisen toisella puolella miellyttävän pehmeä joustokangas ja toisella puolella viilentävä Cooldream-kangas. Kankaan koostumuksella on erinomainen lämmönjohtokyky, jonka ansiosta se tuntuu koskettaessa viileältä. Sijauspatja koostuu Asko Bonnell -älyvaahdosta® sekä 3D-verkkopehmusteesta. Älyvaahto® luo nukkujalle painottomuuden tunteen sekä rauhallisen ja rentouttavan unen. Rei’itetyn materiaalin ansiosta ilma pääsee kiertämään vapaasti, jolloin yön aikana patjaan kertyvä kosteus haihtuu tehokkaammin. Asko Bonnell® Dream -patjoissa käytetään lisäksi uuden sukupolven Asko Bonnell® Cumulus -älyvaahtoa®, joka tarvitsee muotoutuakseen vain kehon luonnollisen painon, ei lainkaan lämpöä. Patja muotoutuu nopeasti nukkujan liikkeiden mukaan ja auttaa löytämään ergonomisimman nukkuma-asennon. 3D-verkkopehmuste on 2 cm paksua, pystyyn kudottua polyesteriä. Pehmuste on tukeva ja se antaa erinomaisen hengittävyyden patjan pintaan, sillä ilma pääsee kiertämään rakenteen ansiosta sijauspatjassa vaakatasossa.

Askon oma tehdas Asko Bonnell -harmaa Avainlippu Älyvaahto Dream Allergia-, iho- ja astmaliitto

Tuotetiedot

Tuotteen mitat:

L 120 cm K 8 cm P 200 cm

Tuotekoodi:

7415

Tuoteohjeet:

Sijauspatjojen hoito-ohje

Rakennekuva

Tuotteeseen sopivat sijauspatjan suojat