Asko > Tuotteet ja tarjoukset > Matot > Puuvillamatot ja paperinarumatot > PEPPI-matto 160 x 230 cm (Rosa)

PEPPI-matto
160 x 230 cmRosa

8995

(199,-) etusi 55%

Voimassa toistaiseksi, mikäli tuotetta riittää.

Tuotteen vaihtoehdot ja värit

Tuotetta saatavilla verkkokaupasta.

Toimitusaika 14-21 arkipäivää.

Osta nyt, nouda myymälästä. Toimituskulut 0 €.

Miksi maton pitäisi aina olla harmaa tai valkoinen! Rosa puuvillamatto tuo hillittyä väriä kotiisi. Tiivispintainen Peppi on kaunis olohuoneen matto tai vaikkapa keittiön matto, sillä se on helppo pitää puhtaana. Napakka puuvillamatto pitää hyvin ryhtinsä. Hoitamalla sitä hyvin saat nauttia sen loistosta pitkään.

Jos käytät mattoa ruokapöydän alla, tarkista, että myös tuolit mahtuvat hyvin maton alle. Maton on hyvä olla noin metrin leveämpi kuin pöydän.  Jos taas haluat maton sohvan alle, matto kannattaa olla sohvaa leveämpi. Puuvillamatot ovat liukkaita monen lattian päällä, joten suosittelemme, että käytät maton alla liukuestemattoa. Jokainen matto kudotaan käsin tilaustyönä.

Tilaustuote.

 

Tuotetiedot

Hoitamalla puuvillamattoa oikein, voi pidentää sen käyttöikää. Puuvillamattoja ei koskaan saa tampata eikä ravistella päistä. Puuvillamatto myös kutistuu ensimmäisessä pesussa aina hieman.

Tuotteen mitat:

L 160 cm P 230 cm

Materiaali:

100% puuvillaa

Tuotekoodi:

864637    RO

Pesuohjeet:

Rumpukuivaus kielletty Kemiallinen pesu tetrakloorieteenillä kielletty Käsinpesu sallittu Tasopesu sallittu Rumpupesu kielletty

Tuoteohjeet:

Yleistä puuvillamattojen hoidosta