Asko > Tuotteet ja tarjoukset > Matot > Puuvillamatot ja paperinarumatot > LOTTA-matto 80 x 200 cm (Rosa-valkoinen-harmaa)

LOTTA-matto
80 x 200 cmRosa-valkoinen-harmaa

4995

(9995) etusi 50%

Voimassa toistaiseksi, mikäli tuotetta riittää.

Tuotteen vaihtoehdot ja värit

Tuotetta saatavilla verkkokaupasta.

Toimitusaika 14-21 arkipäivää.

Osta nyt, nouda myymälästä. Toimituskulut 0 €.

Lotta-matto on paksu ja napakka leveä raitainen puuvillamatto. Ryhdikäs ja tyylikäs moderni räsymatto sopii hyvin moneen tilaan ja sisustukseen. Käännetyt päät viimeistelee maton ulkonäön! Tiivispintainen puuvillamatto on helppo pitää puhtaana. Puuvillainen matto on monen lattiamateriaalin päällä liukas, joten suosittelemme liukuestematon käyttöä maton alla. 

Lotta-puuvillamatto valmistetaan käsityönä, joten jokainen niistä on uniikki! Matot kudotaan käsin ja puuvilla värjätään täysin käsityönä. Kahta täysin samankokoista ja samanväristä mattoa ei ole. Värien sävyt vaihtelee riippuen puuvillan värjäyserästä.

 Tilaustuote.

Tuotetiedot

Hoitamalla puuvillamattoa oikein, voi pidentää sen käyttöikää. Puuvillamattoja ei koskaan saa tampata eikä ravistella päistä. Puuvillamatto myös kutistuu ensimmäisessä pesussa aina hieman.

Tuotteen mitat:

L 80 cm P 200 cm

Materiaali:

100% puuvilla

Tuotekoodi:

865298    ROVAHA

Pesuohjeet:

Rumpukuivaus kielletty Kemiallinen pesu tetrakloorieteenillä kielletty Käsinpesu sallittu Tasopesu sallittu Rumpupesu kielletty

Tuoteohjeet:

Yleistä puuvillamattojen hoidosta