Asko > Tuotteet ja tarjoukset > Matot > Puuvillamatot ja paperinarumatot > LOTTA-matto 140 x 200 cm (Rosa-valkoinen-harmaa)

LOTTA-matto
140 x 200 cmRosa-valkoinen-harmaa

7995

(169,-) etusi 53%

Voimassa toistaiseksi, mikäli tuotetta riittää.

Tuotteen vaihtoehdot ja värit

Tuotetta saatavilla verkkokaupasta.

Toimitusaika 14-21 arkipäivää.

Osta nyt, nouda myymälästä. Toimituskulut 0 €.

Lotta-matto on paksu ja napakka leveä raitainen puuvillamatto. Ryhdikäs ja tyylikäs moderni räsymatto sopii hyvin moneen tilaan ja sisustukseen. Käännetyt päät viimeistelee maton ulkonäön! Tiivispintainen puuvillamatto on helppo pitää puhtaana. Puuvillainen matto on monen lattiamateriaalin päällä liukas, joten suosittelemme liukuestematon käyttöä maton alla. 

Lotta-puuvillamatto valmistetaan käsityönä, joten jokainen niistä on uniikki! Matot kudotaan käsin ja puuvilla värjätään täysin käsityönä. Kahta täysin samankokoista ja samanväristä mattoa ei ole. Värien sävyt vaihtelee riippuen puuvillan värjäyserästä.

 Tilaustuote.

Tuotetiedot

Hoitamalla puuvillamattoa oikein, voi pidentää sen käyttöikää. Puuvillamattoja ei koskaan saa tampata eikä ravistella päistä. Puuvillamatto myös kutistuu ensimmäisessä pesussa aina hieman.

Tuotteen mitat:

L 140 cm P 200 cm

Materiaali:

100% puuvilla

Tuotekoodi:

865299    ROVAHA

Pesuohjeet:

Rumpukuivaus kielletty Kemiallinen pesu tetrakloorieteenillä kielletty Käsinpesu sallittu Tasopesu sallittu Rumpupesu kielletty

Tuoteohjeet:

Yleistä puuvillamattojen hoidosta