Asko > Tuotteet ja tarjoukset > Matot > Puuvillamatot ja paperinarumatot > MINTTU-matto 80 x 150 cm (Keltainen-valkoinen)

MINTTU-matto
80 x 150 cmKeltainen-valkoinen

2395

(3995) etusi 40%

Poistuva tuote

Voimassa vielä 4 päivää, mikäli tuotetta riittää.

Tuotteen vaihtoehdot ja värit

Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla verkkokaupasta.

Saatavilla myymälöistä:
Iisalmi, Kotka, Kouvola, Lohja, Salo, Tuusula.

Räsymatot ovat aina muodissa! Tämä perinteinen raitamatto on saanut modernin keltavalkoisen värityksen ja laadukkaan materiaalin. Minttu-matto on käsikudottu ja sen keltavalkoiset raidat ovat tasalevyiset. Puuvillamatto on siitä ihana, että sen voit pestä itse – kunhan noudatat pesuohjeita tarkoin. Kokonsa puolesta Minttu-matto sopii tilaan kuin tilaan. Edullisen hintansa ansiosta voit ostaa useamman kerralla ja koota matoista pirteän sommitelman vaikka keittiöön tai mökille.

Minttu-puuvillamatto valmistetaan käsityönä, joten jokainen niistä on uniikki! Puuvillamatot kudotaan käsin ja puuvilla värjätään täysin käsityönä, kuten perinteiset räsymatot. Kahta täysin samankokoista ja samanväristä mattoa ei ole. Värien sävyt vaihtelee riippuen puuvillan värjäyserästä.

Tuotetiedot

Varovainen laakavesipesu käsin tai pesulassa 30 asteessa. Ei saa ravistaa päistä eikä tampata. 

Tuotteen mitat:

L 80 cm P 150 cm

Tuotekoodi:

865249    KEVA

Pesuohjeet:

Rumpukuivaus kielletty Kemiallinen pesu tetrakloorieteenillä kielletty Käsinpesu sallittu Tasopesu sallittu Rumpupesu kielletty

Tuoteohjeet:

Yleistä puuvillamattojen hoidosta