Asko > Tuotteet ja tarjoukset > Matot > Puuvillamatot ja paperinarumatot > PEPPI-matto 140 x 200 cm (Harmaa)

PEPPI-matto
140 x 200 cmHarmaa

6995

(159,-) etusi 56%

Voimassa toistaiseksi, mikäli tuotetta riittää.

Tuotteen vaihtoehdot ja värit

Tuotetta saatavilla verkkokaupasta.

Toimitusaika 14-21 arkipäivää.

Osta nyt, nouda myymälästä. Toimituskulut 0 €.

Harmaa puuvillamatto tuo hillittyä väriä kotiisi. Tiivispintainen Peppi on kaunis olohuoneen matto tai vaikkapa keittiön matto, sillä se on helppo pitää puhtaana. Napakka puuvillamatto pitää hyvin ryhtinsä. Hoitamalla sitä hyvin saat nauttia sen loistosta pitkään.

Jos käytät mattoa ruokapöydän alla, tarkista, että myös tuolit mahtuvat hyvin maton alle. Maton on hyvä olla noin metrin leveämpi kuin pöydän.  Jos taas haluat maton sohvan alle, matto kannattaa olla sohvaa leveämpi. Puuvillamatot ovat liukkaita monen lattian päällä, joten suosittelemme, että käytät maton alla liukuestemattoa.

Matot valmistetaan käsityönä, joten jokainen niistä on uniikki! Puuvillamatot kudotaan käsin ja puuvilla värjätään täysin käsityönä, kuten perinteiset räsymatot. Kahta täysin samankokoista ja samanväristä mattoa ei ole. Värien sävyt vaihtelee riippuen puuvillan värjäyserästä.

Tilaustuote.

 

Tuotetiedot

Hoitamalla puuvillamattoa oikein, voi pidentää sen käyttöikää. Puuvillamattoja ei koskaan saa tampata eikä ravistella päistä. Puuvillamatto myös kutistuu ensimmäisessä pesussa aina hieman.

Tuotteen mitat:

L 140 cm P 200 cm

Materiaali:

100% puuvillaa

Tuotekoodi:

864636    HA

Pesuohjeet:

Rumpukuivaus kielletty Kemiallinen pesu tetrakloorieteenillä kielletty Käsinpesu sallittu Tasopesu sallittu Rumpupesu kielletty

Tuoteohjeet:

Yleistä puuvillamattojen hoidosta